13.1.2015 GIVEAWAY

__________________________________________________________


konkurrencen er ikke sponsoret // den er selvkøbt // the competition is not sponsored it is self paid.

Så kom bloggens første give away, og det er simpelthen for at sparke ting ekstra igang, så bloggen kan få en masse der vil følge den. Jeg er selv fan af & other stories, så det jo et ekstra plus for mig at jeg arbejder derinde og kan få nogle goder, men det ændre jo ikke på at de skal deles lidt med jer, så i også kan nyde & other stories skønne items og produkter! 

Posen indeholder lidt forskelligt, men mest kosmetik produkter da det simpelthen var nemmest. Deres produkter har de dejligste dufte og er samtidig forsigtige mod huden. Jeg kan (normalt) ikke selv tåle parabener og parfume, men lige i dette tilfælde har det ikke fremkaldt nogen allergisk reaktion fordi produkterne er så skånsomme. 

En lipliner, tre neglelakker, to makeup sponges, make up primer, careful foundation, stud øreringe, cotton lip balm, pensel brown definer, lipgloss, 2x håndcreme, øjenvippebukker, lækker make up clutch (eller hvad man nu vil bruge den til) og et gavekort på 500 kr. 

Hvis det lyder noget for dig, så deltag i konkurrencen der har en værdi af 1150 kr alt du skal gøre for at komme i betragning er: 

// The blogs first give away is a goodie bag with stuff from &otherstories and a gift card worth 500DKK. To join the contest follow blacksosimple on Facebook, share the page on your profile and make a comment about what you will use the gift card worth 500 DKK (can also be used in other countries then Denmark.
___________________________________________

// Følg blacksosimple på facebook her.

// Del konkurrencen på facebook. 

//Giv en kommentar på bloggen hvad du ville bruge dit gavekort på 500 kr til i butikken og skriv done for du har gennemført de andre to ting.

GOOD LUCK! 

Vinderen bliver fundet d31 Januar. 

13 kommentarer:

 1. Jeg ville forkæle mig selv godt og grundigt, da jeg har haft en hård tid her i December.

  Det er lige hvad jeg mangler

  SvarSlet
 2. Jeg ville købe noget lækkert tøj til den nye sæson. Jeg ville i hvert fald købe noget sommerligt, så der kan komme lidt summer feelings ind i min meget vinterlige garderobe! :)

  SvarSlet
 3. Jeg ville forkæle mig selv, nu hvor jeg bliver 21 i slutningen af januar. Der er en del af se til når veninderne kommer på besøg til god mad og vin :-)
  Så lidt selvforkælelse ville være godt! :-)

  Og forresten, done ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg ville købe en af deres striktrøjer, da de simpelthen har den skønneste kvalitet! Ellers ville jeg finde et par fede sko til sæsonen... Man kan aldrig få for mange sko:D

  Done:)

  SvarSlet
 5. Hold da op en lækker konkurrence! Jeg ville købe nogle lækre basis-ting til forår/sommer, da Stories altid har den fineste kvalitet!
  Julie Degn / www.figursyet.dk / juliedegnlarsen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Hvis jeg vinder vil jeg bruge gavekortet og købe denne stribede strik-trøje, jeg har jo kun 8 i forvejen (det er lidt af en obsession): http://www.stories.com/dk/Ready-to-wear/All_ready-to-wear/Chunky_Rib-Knit_Sweater/590771-8857486.1

  Done! :)

  SvarSlet
 7. Wow en fed giveaway, og fedt intiativ at du selv går ud og køber gevinsten - det er lækkert med en konkurrence der er gjort noget ud af! <3

  Hvis jeg vandt et gavekort på 500 kroner, så ville jeg nok bruge dem på nogle smykker. Jeg er lidt typen som glemmer at købe smykker når jeg tjener penge, for der er altid et eller andet tøj jeg gerne vil købe, haha. ;P Derfor ville det være superlækkert at opgraderer min smykke-samling lidt, og smykkerne fra &otherstories er så fine. :-)

  Alberte Whitta - Whittaheart.dk - Albertewhitta@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Virkelig fed giveaway!
  Jeg har forelsket mig lidt i de her skønne vans sko, så ville nok bruge gavekortet som et tilskud til dem. :)
  http://www.stories.com/dk/Shoes/Sneakers/Vans_Old_Skool_Reissue/582741-7978863.1

  SvarSlet
 9. Jeg har forelsket mig i et par lækre lækre støvler, så i fald jeg vinder, skal gavekortet bruges på dem 😄

  Done! 😉

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 11. Som jeg har skrevet før, så er jeg helt vild med din blog. Jeg har et bredt netværk, så jeg har anbefalet den og prøvet at nå ud til de fleste. Jeg har aldrig været den type, som læser blogs, men denne her er blevet et bogmærke på min computer. Jeg tjekker hele tiden for nye indlæg, og er VILD med dine indlæg hvor du anbefaler ting, som man kan købe over Aliexpress. Bliv endelig ved med det!

  Det er super fedt at du tager initiativ til det, og vælger at bruge dine egne penge på det.
  Hvis jeg vinder det gavekort på 500 kr., så ville jeg bruge det på jeres "Leather cross body bag" eller jeres sale. Den er virkelig fed, og jeg havde aldrig hørt om butikken før, indtil jeg begyndte at læse din blog.

  Jeg har liket din Facebook side, og delt dette indlæg offentligt, så du har mulighed for at se at det er gjort.

  Fortsæt det gode arbejde.

  SvarSlet
 12. DONE! :)

  Det er virkeligt god blog du har, og fedt, at du gør så meget ud af en giveaway!! :) Jeg krydser fingre for at jeg vinder, da jeg elsker simpelthen &otherstories. Og min hud er blevet meget sart her om vinteren, derfor ville det være virkelig godt at prøve deres produkter :)
  Og gavekortet ville jeg bruge på et par sko, da de har verdens behageligste sko, som samtidig er i lækre design! Jeg ejer et par sandaler derfra, og fortryder så meget, at jeg ikke købte en ekstra par af de samme, da de er simpelthen perfekte efter min smag :) men de har nu en masse andre flotte designs, som jeg ønsker mig virkelig meget <3

  SvarSlet
 13. Done og Done ! :D

  Jeg vil bruge gaven til at forkæle mig selv, efter en lang og hård eksamens periode med både op og nedture ! Tror gavekortet skal gå til et par lækre nye støvler !!

  SvarSlet